TEGEL-IDEE MK png 5000 x 5000.png
TEGEL-IDEE MK png 5000 x 5000.png
TEGEL-IDEE MK png 5000 x 5000.png
Tegel-Idee.be gummiebeertje.jpg

Contactgegevens

Winningweg 1
3540 Herk-de-Stad
N2 Hasselt-Diest

Fax 013 44 40 65

E-mail: info@tegel-idee.be

Openingsuren toonzaal :
 

UPDATE OPENINGSUREN

Beste klant,

Omdat het welzijn van onze klanten primair is voor ons, volgen wij de opgelegde maatregelen door de overheid en sluiten wij onze vestiging tot het moment dat de maatregelen afgeschaft worden,  daarna staan wij weer 100 % fris, opgewekt klaar voor onze klanten.

U kan ondertussen wel nog altijd laminaat, parket en vinyl van Quick-Step bestellen en dit via de Webshop op www.Quick-Step.be. De bestellingen via deze webshop worden Gratis en rechtstreeks door Quick-Step bij u thuis afgeleverd. Tevens zijn de Batibouwpromoties op bestellingen via deze webshop verlengd tot 31/04. Het zou fijn zijn om Tegel-Idee bvba dan als uw winkelpunt aan te duiden, zo helpt u ons ook een beetje en kan u ondertussen thuis wat doorklusssen.

Tevens hebben wij In ons magazijn te  Herk de Stad nog redelijk stock staan in verschillende tegels, lijmen en voegsels. ( Zie pagina Acties ). Deze kunnen enkel via mail nog besteld worden en met strikte toepassing van de opgelegde Corona veiligheids maatregelen eventueel nog uitgeleverd worden.

Let wel : Afhalingen of bezoeken aan onze winkel of magazijn zijn NIET toegestaan!  Toonzaal en magazijn blijven gesloten door de opgelegde en verplichte Corona maatregelen.

Wij voorzien  een permanente bezetting via mail op onderstaande e-mailadressen :

info@tegel-idee.be ofwel tegeldokter@tegel-idee.be

Veel goede moed en wees voorzichtig,

Samen overwinnen wij deze moeilijke periode
 

Maandag van 10 tot 18 uur

Dinsdag van 10 tot 18 uur

Woensdag GESLOTEN

Donderdag van 13 tot 19 uur

Vrijdag van 10 tot 18 uur

Zaterdag van 10 tot 17 uur

EXTRA : Op afspraak buiten de openingsuren is ook mogelijk

NU TERRASTEGEL ACTIES !


 

Wij hebben geïnvesteerd  in nog grotere presentaties voor onze nieuwe XXXL-Tiles collectie. Ondanks de afmetingen, toch goed plaatsbaar met de juiste tools, uiteraard bij ons verkrijgbaar.

Contactformulier

 

Heb je een vraag? Contacteer Tegel-Idee via onderstaand formulier.
Hulp nodig van de Tegeldokter? Hij helpt je graag hier verder!

 

Onze " Special Service" gaat veel verder

We're crazy enough...

Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met ons privacybeleid en geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.