logo tegel idee Herk-de-stad
logo tegel idee Herk-de-stad
logo tegel idee Herk-de-stad
Winkel tegel idee Herk-de-stad

Tegel-Idee

Al 28 jaar de mooiste tegels en parket.

De beste prijs en kwaliteit voorop.

Niet elke mooie vloer is een degelijke vloer. Of het nu gaat om een stevige tegelvloer, warm en gezellig parket, een tijdloze vloer in natuursteen of uiterst stil laminaat: een goeie vloer is er eentje die gemakkelijk te onderhouden is én een leven lang meegaat. Tegel-Idee staat garant voor een ruim assortiment met de beste prijs en kwaliteit verhouding, samengesteld met de grootste aandacht voor trends. De expertise van Tegel-Idee rijkt over 28 jaar, wat maakt dat eerlijk en deskundig advies één van onze sterkste punten is.

tegel idee kwaliteit stempel
eigenaar tegel idee

De Tegeldokter:
de beste verzorging voor uw vloer!

Tegel-Idee’s hoogst eigen Tegeldokter is de eerste hulp bij je tegel-ongevallen. We delen graag onze jarenlange vakkennis over het behandelen en onderhouden van tegels en natuursteen met onze klanten. Ook jouw oude, doffe vloer kan er zo weer stralend uitzien! Ook voor plaatsingsadvies kan je terecht bij Tegel-Idee.

Toonzaal in Herk-de-Stad

Tegel-Idee werkt enkel samen met Europese topfabrikanten en zeer betrouwbare leveranciers. Met onze eigen exclusieve collecties Olivers Stone en Olivers Wood en het volledige gamma Quick-Step vloeren bieden we een zeer uitgebreid pakket van trendy materialen. Neem je naast de vloer ook de rest van je woning onderhanden? In onze grote toonzaal gelegen in Herk-de-Stad helpen we je graag verder met het kiezen van een prachtige verfkleur of trendy behangpapier dat perfect past bij je nieuwe vloer. Ook hier kiezen we resoluut voor de beste spelers op de markt: Flamant, Pieter-Porters en Trimetal. Bezoek Tegel-Idee ook eens op Pinterest en Facebook. Je kan er heel wat toffe inspiratie en de interessantste promo’s terugvinden!

Onze creativiteit, uw inspiratie

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.