TEGEL-IDEE MK png 5000 x 5000.png
TEGEL-IDEE MK png 5000 x 5000.png
TEGEL-IDEE MK png 5000 x 5000.png
Tegel-Idee.be gummiebeertje.jpg

TEGEL-IDEE
Floor designers

Al + 30 jaar de laatste nieuwe trends van de mooiste tegels, parket en laminaat in één prachtige overzichtelijke showroom.
Onze passie, jouw inspiratie...

Nieuw : Collectie Mega Tiles XXXL 

Advies, onze jarenlange ervaring ten dienste van onze gewaardeerde klanten. 

Niet elke mooie vloer is een degelijke vloer. Of het nu gaat om een stevige tegelvloer, warm en gezellig parket, een tijdloze vloer in natuursteen of uiterst stil laminaat: een goeie vloer is er eentje die gemakkelijk te onderhouden is én een leven lang meegaat.

Tegel-Idee staat garant voor een ruim assortiment met de beste prijs en kwaliteit verhouding, samengesteld met de grootste aandacht voor trends.

De expertise van Tegel-Idee reikt over 30 jaar, wat maakt dat eerlijk en deskundig advies één van onze sterkste punten is.

 

Voor onze professionele klanten; vloerders, projectontwikkelaars groot of klein hebben wij onze zeer interessante Olivers Project Collection (vloer-, wandtegels en laminaat)  uit welke uw klanten kunnen kiezen en u zeker bent van de beste service, prijs en kwaliteit. Wij vangen uw klanten op en begeleiden ze van a tot z bij het maken van hun keuze. 

Heel graag bespreken wij met u onze mogelijkheden hier in onze uiterst centraal gelegen toonzaal te Herk-de-Stad.

De ideale toonzaal voor uw klanten.

De Tegeldokter:
de beste verzorging voor uw vloer!

Tegel-Idee’s hoogst eigen Tegeldokter is de eerste hulp bij je tegel-ongevallen. We delen graag onze jarenlange vakkennis over het behandelen en onderhouden van tegels en natuursteen met onze klanten. Ook jouw oude, doffe vloer kan er zo weer stralend uitzien!

Ook voor plaatsingsadvies en alle benodigde materialen kan je terecht bij ons.

Nu tijdelijk  TOP-DEAL-ACTIES in onze mooie toonzaal te Herk-de-Stad.
Kom langs, overtuig u zelf en geniet van dit voordeel.
De koffie staat klaar.

Tegel-Idee werkt enkel samen met Europese topfabrikanten en zeer betrouwbare leveranciers.

Met onze eigen exclusieve collecties Olivers Stone en Olivers Wood en het volledige gamma Quick-Step vloeren bieden we een zeer uitgebreid pakket van trendy materialen.

Neem je naast de vloer ook de rest van je woning onderhanden?

In onze grote toonzaal gelegen in Herk-de-Stad helpen we je graag verder met het kiezen van een prachtige verfkleur dat perfect past bij je nieuwe vloer. Ook hier kiezen we resoluut voor de beste spelers op de markt: Flamant, Pieter-Porters en Trimetal.

Bezoek Tegel-Idee ook eens op Pinterest en Facebook. Je kan er heel wat toffe inspiratie en de interessantste promo’s terugvinden!

We're crazy enough...

Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met ons privacybeleid en geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.